Onlineföreläsningar

Varmt välkommen på onlineföreläsningar med våra bergsguider! Här kan du se programmet för hösten 2024:

 

26 September Skidåkning i Japan

Vår bergsguide Andreas Bengtsson berättar om världens bästa puderåkning, en spännande kultur, när / var och hur man ska åka skidor i Japan samt ger tips på rätt utrustning och de bästa skidorterna. Alla deltagare har möjlighet att ställa frågor under kvällen. Kl 19:00.

 

2 Oktober Ski Touring & Topptur

Vår bergsguide Andreas Bengtsson om hur man planerar en topptur, hur han tänker när han guidar, vad man ska ha för utrustning och tips på världens bästa ställen för ski touring! Alla deltagare har möjlighet att ställa frågor under kvällen. Kl 19:00.

Länk till föreläsningen: meet.google.com/bfv-nqza-wzt

 

16 Oktober Offpiståkning i Alperna

Vår bergsguide Andreas Bengtsson har varit på över 400 skidorter runt om i världen. Här tipsar han om den bästa offpiståkningen i Alperna, hur han tänker när han guidar, vad man ska ha för utrustning och tips på hur man hittar den bästa snön! Alla deltagare har möjlighet att ställa frågor under kvällen. Kl 19:00.

 

29 Oktober Bestig Mont Blanc

Vår bergsguide Robert Eriksson guidar expeditioner på Mont Blanc varje sommar. Under denna onlineföreläsningen kommer han prata om vad det är som gör at du lyckas, hur du ska planera, vad det är som gör att man inte når toppen och ge tips och bra information till alla som är sugna på att bestiga Mont Blanc! Alla deltagare har möjlighet att ställa frågor under kvällen. Kl 19:00.

 

Samtliga event är gratis men anmälan krävs (boka genom att klicka på de du vill medverka på). En länk skickas ut innan eventet på din angivna mail!

Antal dagar: 

Pris: Gratis

Välkommen att använda formuläret om du undrar något eller vill bli kontaktad för att få mer information.