Konferenser och event med puderskidåkning

Underbara vyer, givande samtal och god mat. Konferens med Mountain Guide Travel. 

Konferens och event med Mountain Guide Travel

Vi är inget löpande band, våra konferenser är handmade! Därför blir det också bara ett fåtal per år och var och en av dem är unik. Vi har levt i bergen i över 15 år och vår lokalkännedom är det som gör er konferens till något unikt.

Vi kan, med vår erfarenhet och unika kompetens, erbjuda er företagsanpassade, säkra och exklusiva äventyr i miljöer som inte vem som helst kan ta er till.

Vi kan på ett pedagogiskt sätt ge alla som är med på resan något att ta med sig i livet framöver, både på jobbet och privat och inte minst något att dela med kollegor och klienter. Av oss kan du få exklusiva tips och idéer på kringarrangemang för företaget/organisationen. 

Varför välja oss?
Det som skiljer oss från våra konkurrenter är att vi är utbildade, examinerade experter på miljön ni vill resa till och dessutom bor och verkar vi där större delen av året. Vi har fantastiskt god lokalkännedom. I och med det kan vi erbjuda er en annan sorts lyx. Till exempel det orörda snöfältet, tystnaden och den genuina känslan i den lilla byn vi åker till ifrån berget.

Väljer ni konferens och event med Mountain Guide Travel kommer ni att samarbeta ihop med eliten i fjäll-, alp- och bergsmiljö. På berget utvecklas och inspireras gruppen och individerna i den, det ser våra auktoriserade guider till!

Ni kommer att bli glatt överraskade när ni träffar teamet för er resa. Ofta är det en ansvarig senior bergsguide med stor erfarenhet från näringsliv och ledarskap, en lokal projektledare som kan allt om det praktiska i området och ett antal bergsguider och skidlärare som tar hand om aktiviteterna under dagarna. Vi har även väl etablerade kontakter med krogar och restauranger i trakterna, utvalda ställen som kan erbjuda er det lilla extra.

Vilka är vi?
Vi gillar utmaningar. Livet blir större och roligare om vi ger oss själva möjligheter att utvecklas och lära så ofta och så mycket vi kan. Inte minst får vi roligare på jobbet i och med det.

Vår styrka ligger i handplockade auktoriserade bergsguider med många års erfarenhet, ett bra urval av aktiviteter, unik lokalkännedom och viljan att ge er något alldeles extra för att ert event ska ge så stor utdelning som möjligt för alla medverkande.

Vi är kreativa, handlingskraftiga, engagerade och kompetenta. Något av det bästa vi vet är att kunna erbjuda andra de utmaningar och den glädje vi upplever i bergen.
Vi hjälper gärna till med att utforma er konferens.

Kontakta oss!
Mail: info@mountainguide.se
Tel: 070 249 47 00      

 

 

Antal dagar: 

Pris: Kontakta oss för prisförslag

Välkommen att använda formuläret om du undrar något eller vill bli kontaktad för att få mer information.