Träna för ditt äventyr

Du har bokat en expedition i Alperna, en toppturskurs, ska åka offpist eller något annat spännande äventyr och vill komma så förberedd och redo som möjligt. Låt oss hjälpa dig! 

  

Vårt team består av bergsguider med lång erfarenhet av bergen och tillsammans med en personlig tränare utformar vi ett skräddarsytt träningsupplägg för dig och ditt mål. Vi vet vad som krävs för de äventyr du ska iväg på och hur du ska förbereda dig på bästa sätt.

  

Vi vet också att träning behöver anpassas till varje individ. Någon annans träningsupplägg eller ett generellt träningsupplägg fungerar inte lika bra. Därför erbjuder vi dig ett personligt träningsupplägg speciellt framtaget för dig.

 

Vi vill se till att du får en så bra upplevelse som möjligt och att du kommer redo till ditt äventyr. 

 

Följande ingår: 

 

Konsultationssamtal via Zoom

Skräddarsytt personligt träningsupplägg inför ditt äventyr med kondition, styrka, rörlighet och balans övningar anpassat efter ditt mål.

Föreläsningar om träning, acklimatisering, hög höjd och expeditoner.
 

Upplägget passar för:

 

Mountaineering
Alpin klättring
Offpiståkning
Toppturer
Expeditioner
Vandring
Isklättring

 

Praktisk info:

Efter anmälan kontaktar vi dig för att boka in en tid för konsultation. Efter att den genomförts får du ditt träningsupplägg ca en vecka senare.  

Du kan anmäla dig till programmet när som helst se gärna till så du har ca 6 månader att träna inför. Du kan få ett träningsupplägg för någonstans mellan 3-12 månader. Så titta inte på datumet på bokningen - det måste bara finnas ett datum för att man ska kunna boka. Du får ditt program ca en vecka efter vår konsultation.

 

Rabatt om du bokat resa med oss

Alla är välkomna att använda vår träningsservice men du som har bokat en resa med oss får 10% rabatt på priset. Uppge ditt bokningsnummer vid bokning. 

Antal dagar: 

Pris: 1500 kr

Välkommen att använda formuläret om du undrar något eller vill bli kontaktad för att få mer information.